Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi

Kings On Ice cu Evgeni Plushenko la Sala Polivalentă

Raportează erori Data: marți, 7 octombrie 2014Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Polivalentă,
București
Organizator: Amphitrion
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

În urma modificărilor apărute în cadrul turneului spectacolului Kings On Ice, data evenimentului se schimbă, show-ul urmând să aibă loc pe 7 octombrie 2014, nu pe 5 aprilie, cum fusese anunțat inițial. Puteți afla mai multe detalii aici.

Kings On Ice revine în 2014 cu un nou spectacol ce se va desfășura la Sala Polivalentă din București. Evenimentul va fi unul special și va aduce pe gheață cei mai cunoscuți campioni ai patinajului mondial. Alături de campionii olimpici, mondiali și europeni en-titre, în capitală va veni însuși "regele gheții": Evgeni Plushenko. Multiplul campion mondial va reveni în România cu un program special - o compilație a celor mai bune momente de patinaj din carieră - după luni intense de antrenament.

"Voi prezenta un program special si unic creionat in jurul unei idei nemaiintalnite in patinajul artistic. Spectacolul va fi o antologie a celor mai bune momente din cariera unde fiecare spectator va regasi un Plushenko preferat, fie cel din Scheherazade, Nijinsky, The Godfather, Tosca Fantasy sau Tango Roxanne.", a declarat Evgeni Plushenko.

Cireașa de pe tort a spectacolului va fi duetul dintre Plushenko și talentatul violonist Edvin Marton, care vine cu celebra sa vioară Stradivarius. "Prințul Viorii" va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectivă emoționantă a pieselor ce au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii. 

Bilete spectacol Kings On Ice la Sala Polivalentă:

Biletele sunt disponibile la prețuri cuprinse între 120 și 400 lei:

  • Categoria VIP - 400 lei
  • Categoria I - 350 lei
  • Categoria II - 250 lei
  • Categoria III - 180 lei
  • Categoria IV - 120 lei

Amphitrion reia organizarea Galei Kings On Ice după un an de pauză, în 2013 fiind anulată din cauza problemelor cu locația. Urmărește galeria de poze din 2012.

Vezi mai multe știri și materiale despre Edvin MartonEvgeni Plushenko

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE