Urmărește-ne în Social Media

clasica

Kings on Ice

Poster eveniment Kings on Ice

Kings on Ice, în frunte cu Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, va avea loc la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca pe 7 decembrie 2019.

Pentru 2019, celebrul spectacol Kings on Ice va reuni la Cluj Napoca 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, care au pregătit o nouă serie de numere şi demonstraţii puse în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional.

Bilete Kings on Ice la Cluj-Napoca

  • Categoria I (presale) - 330,72 lei
  • Categoria II (presale) - 228,96 lei
  • Categoria III (presale) - 167,90 lei
  • Categoria IV (presale) - 111,94 lei

Publicul se va bucura de încă 20 de patinatori. De asemenea, de la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, artistul va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectiva emoționantă a pieselor care au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii.

Evgeni Plushenko s-a născut la Dzhamku, Rusia și este cel mai cunoscut patinator la momentul actual. Are la active 50 de premii printre care trei medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de patru ori câștigător al competiției Grand Prix, de cinci ori campion European, de șapte ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop - triplu toe loop - dublu loop.

Adelina Sotnikova s-a născut la Moscova și este campioană olimpică la patinaj artistic feminin la Soci în 2014, fiind și de patru ori campioană la Campionatul Național din Rusia. Ea mai are la activ o medalie de argint la  Jocurile Olimpice de Iarnă, două medalii de argint la Jocurile Olimpice europene, cinci medalii la Grand Prix și nenumărate premii la etapele de juniori.

Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti sunt patinatori pereche, de două ori olimpici la Jocurile Olimpice Europene din 2010 și 2015. Au la activ două medalii olimpice de bronz în 2009 și 2010, două medalii de bronz la finalele Grand Prix și sunt de trei ori campioni la Campionatul Național din Rusia. În 2015 au devenit prima pereche de patinatori din istorie, care a reușit să facă două sărituri cvadruple cu aruncare.

Dmitri Soloviev este unul dintre cei mai buni dansatori pe gheață ai Rusiei. A câștigat alături de Ekaterina Bobrova medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2013. Cei doi au primit și două medalii de aur la Grand Prix, în 2010 Cupa Rusiei și în 2011 Cupa Chinei. Dmitri Soloviev a fost numit campion European în 2013 și de șase ori Campion la Naționalele Rusiei.

Elena Ilinyk este una dintre cele mai bune dansatoare pe gheață a Rusiei. Alături de partenerul ei, Ruslan Zhiganshin, a devenit campioană națională a Rusiei în 2015.

Ivan Righini este un patinator de mare anvergură, el fiind numit de două ori campion al Bavariei Open și de patru ori campion național al Italiei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 august 2019. Ref #122286

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.