Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Kings on Ice la BT Arena (Sala Polivalentă) Cluj-Napoca

Raportează erori Data: sâmbătă, 7 decembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc: Organizator: Spotlights Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Kings on Ice, în frunte cu Evgeni Plushenko și celebrul violonist Edvin Marton, va avea loc la BT Arena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca pe 7 decembrie 2019.

Pentru 2019, celebrul spectacol Kings on Ice va reuni la Cluj Napoca 20 de artiști cu peste 70 de medalii la competiții mondiale și europene, care au pregătit o nouă serie de numere şi demonstraţii puse în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional.

Click: Bilete Kings on Ice la Cluj-Napoca

  • Categoria I (presale) - 330,72 lei
  • Categoria II (presale) - 228,96 lei
  • Categoria III (presale) - 167,90 lei
  • Categoria IV (presale) - 111,94 lei

Publicul se va bucura de încă 20 de patinatori. De asemenea, de la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, artistul va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectiva emoționantă a pieselor care au cucerit milioane de ascultători din toate colțurile lumii.

Evgeni Plushenko s-a născut la Dzhamku, Rusia și este cel mai cunoscut patinator la momentul actual. Are la active 50 de premii printre care trei medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de patru ori câștigător al competiției Grand Prix, de cinci ori campion European, de șapte ori câștigătorul Campionatului Național de Patinaj din Rusia și primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop - triplu toe loop - dublu loop.

Adelina Sotnikova s-a născut la Moscova și este campioană olimpică la patinaj artistic feminin la Soci în 2014, fiind și de patru ori campioană la Campionatul Național din Rusia. Ea mai are la activ o medalie de argint la  Jocurile Olimpice de Iarnă, două medalii de argint la Jocurile Olimpice europene, cinci medalii la Grand Prix și nenumărate premii la etapele de juniori.

Alexander Viktorovich Smirnov și Yuko Kawaguti sunt patinatori pereche, de două ori olimpici la Jocurile Olimpice Europene din 2010 și 2015. Au la activ două medalii olimpice de bronz în 2009 și 2010, două medalii de bronz la finalele Grand Prix și sunt de trei ori campioni la Campionatul Național din Rusia. În 2015 au devenit prima pereche de patinatori din istorie, care a reușit să facă două sărituri cvadruple cu aruncare.

Dmitri Soloviev este unul dintre cei mai buni dansatori pe gheață ai Rusiei. A câștigat alături de Ekaterina Bobrova medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2013. Cei doi au primit și două medalii de aur la Grand Prix, în 2010 Cupa Rusiei și în 2011 Cupa Chinei. Dmitri Soloviev a fost numit campion European în 2013 și de șase ori Campion la Naționalele Rusiei.

Elena Ilinyk este una dintre cele mai bune dansatoare pe gheață a Rusiei. Alături de partenerul ei, Ruslan Zhiganshin, a devenit campioană națională a Rusiei în 2015.

Ivan Righini este un patinator de mare anvergură, el fiind numit de două ori campion al Bavariei Open și de patru ori campion național al Italiei.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Edvin MartonEvgeni Plushenko

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE