Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Kings Are Overrated

Poster eveniment Kings Are Overrated

Pe 31 iulie, trupa Kings Are Overrated va susține un concert la Faber din Timișoara. Ești așteptat să te bucuri de muzică live și de o atmosferă relaxantă.

Bilete concert Kings are Overrated la Timișoara

  • Acces General - 40 lei

Format în Timișoara la sfârșitul anului 2018, proiectul Kings Are Overrated este un trio cu influențe synth pop și new wave, ai cărui membri, cu backgrounduri muzicale diferite, combină sinteza instrumentelor cu părți vocale aranjate în structuri puțin atipice.

Kings Are Overrated are următoarea componență: Cristian Paroș, Vlad Radoi și Alfred Paroș.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 iulie 2021. Ref #141057

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.