Urmărește-ne în Social Media

rock

King Solomon & Church of Cthulhu

Poster eveniment King Solomon & Church of Cthulhu

Trupele King Solomon și Church of Cthulhu vor concerta în Expirat Halele Carol pe 22 februarie 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert King Solomon & Church of Cthulhu la Expirat

  • Acces General - 30 lei

King Solomon este un trio electric groove rock din București. Trupa este formată din Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Dragoș Coman (Damage Case) și Mălin Neamțu (Crossbone). King Solomon aduce o gură de aer proaspăt pe scena muzicală românească, cu recitaluri pline de energie și improvizații memorabile.

Church of Cthulhu este o trupă de sludge/doom/drone înființată în 2017 la Piatra Neamț. În 2020 a lansat albumul Nonexistence, al cincilea material discografic, cu colaborarea mai multor artiști din underground. Acum, Church of Cthulhu și-a schimbat componența, ce include patru membri.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 februarie 2022. Ref #144844

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.