Urmărește-ne în Social Media

rap

Keri & Dedey - lansare album

Poster eveniment Keri & Dedey - lansare album

După aproape 2 ani și jumătate de muncă, Keri și Dedey își lansează albumul de colaborare sub numele de "Ultimul Regat". Evenimentul are loc în Expirat pe 26 martie. Pe scenă își vor face apariția și invitați precum Bitză, Macanache, Phunk B, Samurai, El Nino, ALAN, Kepa, Serafim, romaN, DJ Undoo și DJ Dox.

Bilete concert Keri & Dedey la Expirat

  • Presale - 40 lei
  • În ziua evenimentului - 50 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Albumul conține 15 piese cu artiști precum: Bitză, Macanache, Nimeni Altu', Phunk B, ALAN, Kepa, Samurai, El Nino, Serafim, romaN, Freakadadisk, DJ Dox și DJ Undoo.

Keri este un producător român de muzică hip-hop cu o carieră de peste 15 ani în domeniu, care cuprinde 1 album solo, 6 albume în calitate de colaborator și zeci de colaborări importante.

Dedey este un MC român de muzică hip-hop cu o carieră de peste 10 ani în domeniu, care cuprinde 4 albume solo și un album colaborare cu Keri.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 februarie 2023. Ref #152347

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.