Urmărește-ne în Social Media

rock

Kempes

Poster eveniment Kempes

Kempes va susține un concert acustic la Hard Rock Cafe pe 25 ianuarie 2023. Ești așteptat să asculți live cele mai apreciate piese ale trupei.

Bilete concert Kempes la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 107,98 lei
  • Acces General (loc la masă, în sală) - 87,38 lei
  • Fără loc, în picioare - 87,38 lei

La intrare biletele au următoarele prețuri:

  • VIP: 110 de lei
  • Acces General: 90 de lei

Trupa Kempes, înființată în 2013, îl are solist pe Oviciu Ioncu "Kempes", vocea etalon a rockului românesc care a contribuit definitiv la succesul trupei Cargo, punandu-și amprenta pe toate albumele formației. În 2015 a fost lansat primul album - "Regăsire".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 ianuarie 2023. Ref #151916

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.