Urmărește-ne în Social Media

rock

Kempes / Altar / ZOB

Poster eveniment Kempes / Altar / ZOB

Pe 30 iulie, trupele Kempes, Altar și ZOB vor concerta la Quantic. Ești invitat să asculți live cele mai îndrăgite piese ale artiștilor.

Bilete concert Kempes / Altar / ZOB la Quantic

 • Earlybird - 65 lei
 • Presale - 80 lei
 • În ziua evenimentului - 100 lei

Info acces:

 • Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Organizatorii recomandă părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
 • Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiți de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
 • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
 • Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
 • În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
 • Organizatorii nu recomandă participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșării crizelor de epilepsie.

Trupa Kempes, înființată în 2013, îl are solist pe Oviciu Ioncu "Kempes", vocea etalon a rockului românesc care a contribuit definitiv la succesul trupei Cargo, punandu-și amprenta pe toate albumele formației. În 2015 a fost lansat primul album - "Regăsire".

Altar e o formație românească de thrash metal, înființată în 1991 la Cluj. În 1993 au lansat primul album. În 1995, trupa e desemnată "cel mai bun grup rock din România", iar cel de-al doilea album primește titlul de "cel mai bun album al anului". De atunci și până în present, Altar a mai fost nominalizată la premiile MTV, a cântat pe aceeași scenă cu Iron Maiden și Anathema, a susținut concrete în afara țării și e una dintre cele mai longevive trupe de rock din România.

ZOB revin și ei pe scena Quantic și o să se lase cu purtat printre nori. Încă puțin și împlinesc 30 de ani de la debut și au în spate premii, nominalizări, apariții la numeroase festivaluri și imnuri precum "Arată-mi", "Printre nori" sau "Cântec de dragoste".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iulie 2022. Ref #148470

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.