Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Just Beat It // Michael Jackson Tribute la Berăria H

Just Beat It // Michael Jackson Tribute Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: miercuri, 29 aprilie 2020Ora de incepere: 21:45 Loc:
Berăria H,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concert tribut Michael Jackson de la Berăria H a fost ANULAT!

Pe 29 aprilie ești așteptat la Berăria H să trăiești experiența unui concert Michael Jackson. Italienii de la Jackson Live vor recrea show-urile pline de energie și bucurie pură ale regelui.

Bilete concert Just Beat It // Michael Jackson Tribute

  • Categoria A (în fața scenei cu loc la masă) - 53,08 lei
  • Categoria B (acces general cu loc la masă) - 31,42 lei

Acces: 19:00 // Show: 21:45

Este momentul perfect să vii și să fredonezi piese de colecție precum "Bad", "Beat It", "Billie Jeans" sau "Dirty Diana".

Proiectul trupei Jackson Live Tribute Band s-a născut în 2009 și aduce pe scenă un incredibil tribut live pentru Michael Jackson, reunind într-un singur spectacol o trupă de muzicieni profesioniști cu experiență, un balet format din interpreți selectați printr-o serie lungă de audiții și mai ales talentatul Andrea Imparato, imitator autentic al lui Michael Jackson.

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE