Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Just Beat It // Michael Jackson Tribute la Berăria H

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: miercuri, 29 aprilie 2020Ora de incepere: 21:45 Loc:
Berăria H,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concert tribut Michael Jackson de la Berăria H a fost ANULAT!

Pe 29 aprilie ești așteptat la Berăria H să trăiești experiența unui concert Michael Jackson. Italienii de la Jackson Live vor recrea show-urile pline de energie și bucurie pură ale regelui.

Bilete concert Just Beat It // Michael Jackson Tribute

  • Categoria A (în fața scenei cu loc la masă) - 53,08 lei
  • Categoria B (acces general cu loc la masă) - 31,42 lei

Acces: 19:00 // Show: 21:45

Este momentul perfect să vii și să fredonezi piese de colecție precum "Bad", "Beat It", "Billie Jeans" sau "Dirty Diana".

Proiectul trupei Jackson Live Tribute Band s-a născut în 2009 și aduce pe scenă un incredibil tribut live pentru Michael Jackson, reunind într-un singur spectacol o trupă de muzicieni profesioniști cu experiență, un balet format din interpreți selectați printr-o serie lungă de audiții și mai ales talentatul Andrea Imparato, imitator autentic al lui Michael Jackson.

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE