Urmărește-ne în Social Media

rock, blues

Jurjak - drive in

Poster eveniment Jurjak - drive in

Pe 2 iulie, Jurjak își așteaptă fanii la un concert drive-in, ce va avea loc la Event Park Snagov. Jurjak va fi live pe scenă și piesele se vor auzi în difuzoarele radiourilor din mașini.

Bilete concert Jurjak - drive in

  • Bilet per persoană (fără popcorn și suc) - 70 lei

*În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna anului trecut cel de-al doilea album oficial "Blues Berry", un album cu influențe blues, electro, rock și folk - bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie care l-a consacrat încă de la primul disc.

RECOMANDARE: Artiști în izolare | Jurjak: "Muzica compusă în izolare este sinceră și introspectivă"

Recent, muzicianul a lansat "Timpul", piesă care este inclusă pe cel de-al treilea material discografic al lui Jurjak, "Hoții de vise", pe care artistul ar fi trebuit să-l lanseze pe 6 mai. Pe acest material se regăsește și melodia "Inimă de piatră".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 iunie 2020. Ref #133748

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.