Urmărește-ne în Social Media

rock

Jurjak

Poster eveniment Jurjak

Jurjak va susține un concert la Moșia Corbeanca pe 23 septembrie. Ești invitat să te relaxezi pe malul lacului, cu o bere bună și o gașcă de oameni faini.

Bilete concert Jurjak la Moșia Corbeanca

 • Zona Picnic - 70 lei (în fața scenei, zona cu paturi, sunteți rugați să veniți cu propriile paturi pentru șederea în această zonă)
 • Zona Moșierilor - 70 lei (zona cu mese și scaune; dacă vor fi achiziționate bilete pentru 1 sau 2 persoane, veți împărți masa, respectiv nota cu alți participanți)

Info acces:

 • Locația se va închide la ora 22.
 • Bilete sunt disponibile exclusiv online, în limita stocului.
 • Copiii sub 18 ani însoțiți de părinți au accesul gratuit.
 • Accesul cu animale de companie este permis. Sunteți rugați să vă asigurați că nu deranjează ceilalți participanți la concert și că nu sunt agresivi.
 • Parcarea este permisă doar în parcarea din curtea Moșiei sau pe terenul alăturat, amenajat, de asemenea, ca parcare și semnalizat astfel. Parcarea pe stradă este interzisă. Organizatorii nu își asumă răspunderea în eventualitatea unei contravenții din partea organelor legii.
 • Aranjarea la mese va fi dispusă în funcție de numărul de persoane rezervate și în funcție de zona aleasă în momentul achiziției biletului.
 • Biletele trebuie să fie în posesia dumneavoastră pentru scanare fie în format print, fie pe telefon.
 • La momentul accesului, acesta va fi scanat și vi se va pune o brățară de acces. Această brățară trebuie să fie purtată pe toată durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 • Accesul cu mâncare sau băutură care nu au fost achiziționate din incinta Moșiei este strict interzis.
 • Având în vedere dispozițiile legale date de Guvernul României în contextul pandemiei de COVID-19, sunteți rugați să cooperați în respectarea tuturor normelor impuse. Conform normelor impuse pentru Horeca, nu este necesară dovada unui test negativ sau a unei adeverințe de vaccinare, însă este obligatorie păstrarea distanței sociale, respectarea limitării numărului de persoane la masă și purtarea măștii în spatiile aglomerate, cum ar fi zona barului și toaleta.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak a lansat în 2016 albumul de debut, "Lemon Blues". În octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial - "Blues Berry", un material cu influențe blues, electro, rock si folk, pe care se regăsește și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 septembrie 2021. Ref #141949

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.