Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Jurjak - Lansare album "Hoții de vise"

Poster eveniment Jurjak - Lansare album \"Hoții de vise\"

Pe 24 noiembrie, Jurjak cântă la Legend Pub din Iași, în cadrul turneul de promovare a celui de-al treilea album de studio - "Hoții de vise".

Bilete concert Jurjak la Iași

  • Presale - 60 lei
  • Reducere (elevi/studenți) - 30 lei

"Hoții de vise" reunește 12 piese cu influențe de blues și rock, compuse în perioada tumultuoasă din ultimii doi ani și jumătate. Toate piesele pleacă de la gândurile și trăirile din această perioadă ale artistului Jurjak, care s-a lăsat inspirat de tot ce l-a înconjurat și i s-a întâmplat. A fost o perioadă foarte creativă în care a fost compus destul material chiar și pentru următorul album, cel de-al patrulea.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. A lansat până acum două albume de studio: Lemon Blues (2016) și Blues Berry (2018), pe care se regăsește și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila". Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 noiembrie 2022. Ref #151263

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.