Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Jurjak

Poster eveniment Jurjak

Jurjak va susține un concert la Grădina Urbană pe 11 iunie 2022. Ești invitat să fredonezi cele mai îndrăgite piese ale muzicianului și să te bucuri de o atmosferă plină de energie.

Bilete concert Jurjak la Grădina Urbană

  • VIP - 150 lei
  • Golden Circle - 89 lei
  • Acces General - 69 lei

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. A lansat până acum două albume de studio: "Lemon Blues" (2016) și "Blues Berry" (2018), pe care se regăsește și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila".

Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #146513

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.