Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Jurjak

Poster eveniment Jurjak

Jurjak revine în Expirat Halele Carol cu un concert ce va avea loc pe 25 mai 2022. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season.

Bilete concert Jurjak la Expirat

  • Acces General - 60 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. A lansat până acum două albume de studio: "Lemon Blues" (2016) și "Blues Berry" (2018), pe care se regăsește și piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila".

Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 mai 2022. Ref #146984

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.