Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Jurjak

Poster eveniment Jurjak

Jurjak va susține un concert în Expirat Club pe 30 august. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season. Noile single-uri "Vorbe din popor", "Doar în zori" și "Meduza", dar și cele mai cunoscute piese se vor auzi pe terasă într-o după-amiază de vară.

Bilete concert Jurjak la Expirat

  • Presale - 60 lei
  • Acces General - 70 lei
  • La intrare - 80 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. Muzica lui Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 august 2023. Ref #155693

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.