Urmărește-ne în Social Media

latino, world music

AMÂNAT - Julio Iglesias

 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  joi, 2 iulie 2015
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Palatului,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de
Poster eveniment AMÂNAT - Julio Iglesias

După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la București cu casa închisă, Julio Iglesias le pregătește românilor o mare surpriză. Artistul a inclus România în programul turneului "World Tour 2015", anunțând astfel 2 concerte: unul la Sala Palatului din București și altul la Sala Polivalentă din Cluj. Artistul va concerta împreună cu fiul său, Julio Jr.

UPDATE:  Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale microscopice la spate. Medicii clinicii Miami Physical Therapy Associates i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele 6 săptămâni, din acest motiv Julio Iglesias fiind nevoit să suspende următoarele sale concerte, inclusiv cel de la București, programat pe 2 iulie. Concertul va fi reprogramat la o altă dată, ce va fi anunțată de organizatori. Detalii aici.

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive tehnice. Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă. 

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la București, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015.

Bilete concert Julio Iglesias - Sala Palatului din București 2015

 • VIP - 550 lei;
 • Cat. 1 - 490 lei;
 • Cat. 2 - 400 lei;
 • Cat. 3 - 360 lei;
 • Cat. 4 - 280 lei;

RECOMANDARE: Urmărește galeria de poze de la concertul lui Julio Iglesias din 2014

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 iunie 2015. Ref #75865

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.