Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Julie Mayaya - lansare EP la The Pub - Universității

Raportează erori Data: joi, 26 septembrie 2019Ora de incepere: 20:30 Loc:
The Pub - Universității,
București 105550

Julie Mayaya lansează primul EP din carieră în cadrul unui concert ce va avea loc la The Pub-Universității pe 26 septembrie 2019. Odată cu expunerea live a EP-ului, Julie va lansa oficial și primul single de pe acesta, însoțit de videoclip.

Bilete concert Julie Mayaya la The Pub-Universității

  • Acces General - 50 lei

La 7 ani de la câștigarea titlului Vocea României, Julie și-a găsit inspirația și, alături de Rootz Studio, a început producția primului său EP. După câteva luni de lucru intens alături de Marius Pop și Jean Piloiu, Julie a definitivat materialul discografic și îl va expune live pe 26 septembrie.

"Haters" este o piesa motivațională născută ca răspuns la acest fenomen de mare amploare, "hatereala", care de cele mai multe ori produce efecte negative: știrbirea încrederii în sine, demotivare, depresie sau jenă. Mesajul piesei este despre atitudine (nu hate-ul în sine este problema, ci atitudinea față de acesta).

Julie Mayaya s-a remarcat datorită concursului de talente "Vocea României" unde a lăsat o țară întreagă fără cuvinte, câștigând fără efort competiția și devenind una dintre cele mai puternice voci feminine ale momentului.

Artista este câștigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului. Antrenorul care i-a pus în valoare vocea a fost Horia Brenciu, în finală Julie concurând cu Vizi Imre (din echipa Moga), Cristi Nistor (din echipa Loredanei) și Tibi Scobiola (din echipa lui Smiley).

Vezi mai multe știri și materiale despre Julie Mayaya

Calendar concerte

<< nov. 2019 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE