Urmărește-ne în Social Media

pop

Jukebox & Julie Mayaya

Poster eveniment Jukebox & Julie Mayaya

Pe 12 noiembrie, Jukebox și Julie Mayaya vin pentru prima dată în această formulă pe scena The Pub - Universității cu un concert Rock'n Blues plin de energie.

Bilete concert Jukebox & Julie Mayaya

  • Presale - 40 lei
  • Acces General - 50 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să ajungeți cu cel puțin 30 de minute înainte de ora anunțată.
  • Sunteți rugați să respectați distanțarea fizică.
  • Pe parcursul deplasărilor în spațiile comune, purtarea măștii de protecție este obligatorie.
  • Organizatorii vor acomoda maximum șase persoane la o masă.

Cu trei albume lansate, peste 2000 de concerte live și nenumărate single-uri, Jukebox este o trupă activă de 20 ani pe piața muzicală din România și este formată din Alex Vasilache (voce), Viorel Dodoc (chitară), Andrei Apostol (chitară), Răzvan Sofronescu (bass), Viorel Sîrbu (pian, acordeon, trompetă), Gabi Nistorescu (voce și pian) și Ovidiu Condrea (tobe).

De-a lungul timpului, Jukebox a lansat single-uri precum "Am ce nu am", "Absența ta", "Să vină vinerea", "Măști de porțelan", dar și alte piese de succes alături de Bella Santiago, cum ar fi: "Când toată lumea sare", "Vocea ta", "Auzi cum bate" sau "Mă întorc zi de zi".

Julie Mayaya s-a remarcat datorită concursului de talente "Vocea României" unde a lăsat o țară întreagă fără cuvinte, câștigând fără efort competiția și devenind una dintre cele mai puternice voci feminine ale momentului.

Artista este câștigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului. Antrenorul care i-a pus în valoare vocea a fost Horia Brenciu, în finală Julie concurând cu Vizi Imre (din echipa Moga), Cristi Nistor (din echipa Loredanei) și Tibi Scobiola (din echipa lui Smiley).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 noiembrie 2021. Ref #142733

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.