Urmărește-ne în Social Media

rock

Judas Priest

Poster eveniment Judas Priest

UPDATE: Așa cum probabil era de așteptat, din cauza situației epidemiologice la nivel mondial, turneul Judas Priest care urma să treacă și prin România se reprogramează în 2022, inclusiv evenimentul de la București. Noua dată a concertului este 18 iulie 2022, tot la Arenele Romane. Biletele rămân în continuare valabile. The Dead Daisies și Amalgama vor fi în continuare invitații speciali ai concertului de la București.

Prețuri bilete la concertul Judas Priest din 2022:

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

  • VIP (cu loc) - 349 lei în presale și 370 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 259 în presale și 280 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 159 lei în presale și 180 lei la intrare - sold out

Acces concert:

  • Pentru biletele "cu loc", accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii le recomandă celor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Judas Priest este una dintre legendele scenei metal internaționale, având o influență puternică pentru generații întregi de artiști. Formată la începutul anilor '70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în '74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton, astfel cristalizându-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum "Rocka Rolla" și "Sad Wings of Destiny", au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în randul comunității metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum "British Steel", "Point of Entry", "Screaming for Vengance" și "Defenders of the Faith". A doua jumătate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum "Turbo" și "Ram it Down".

Totul a culminat cu "Painkiller" în 1990, album considerat de mulți specialisti, dar și de fan,i ca fiind cheia de boltă a discografiei britanicilor. Cel mai recent album al trupei, "Firepower", lansat în 2018, a dus trupa din nou în topuri, iar turneul britanicilor a făcut înconjurul lumii, ajungând inclusiv la București, la Romexpo.

The Dead Daisies este o trupă originară din Australia, bazele acestuia fiind puse de David Lowly. De-a lungul timpului în cadrul formației au activat nume mari ale scenei rock internaționale precum Slash, Darryl Jones (Rolling Stones), Marco Mendoza (Thin Lizzy), Alex Carapetis (Nine Inch Nails), John Corabi (Motley Crue)sau Glen Hughes (Deep Purple).

Din 2013 de când a luat naștere proiectul, au fost lansate patru albume de studio, cel mai recent fiind "Burn It Down", lansat în 2019, material care a intrat în topurile a peste zece țări. În momentul de față, alături de David Lowy, fondatorul trupei, în The Dead Daisies activează Doug Aldrich - chitară (Whitsnake, DIO), Deen Castronovo - tobe (Journey, Ozzy, Steve Vai) și Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 iunie 2021. Ref #129502

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.