Urmărește-ne în Social Media

jazz

Joy of Life (ARCUB Jazz Live 2024)

Poster eveniment Joy of Life (ARCUB Jazz Live 2024)

Pe 28 februarie, ora 19.00, artiștii Petrică Andrei (pian), Ionuț Baranga (contrabas) și Vlad Popescu (baterie) deschid seria de concerte live la ARCUB cu sonoritățile muzicale Joy of Life, un omagiu adus "bucuriei de a trăi", dar și universalității jazzului. Prezentat de-a lungul timpului pe importante scene jazz din Capitală și din țară, proiectul Joy of Life este o demonstrație de virtuozitate a celor trei apreciați artiști, o îmbinare a ritmurilor jazzului liric marcate de improvizații îndrăznețe ce vor crea o conexiune autentică cu publicul.

Bilete Joy of Life (ARCUB Jazz Live 2024)

  • Acces General - 50 lei

Inițiată în 2014, stagiunea concertelor de jazz de la ARCUB a adus publicului de profil cele mai noi experimente din zona jazzului, artiști consacrați și nume noi de pe scena autohtonă și europeană. Început ca o completare a Bucharest Jazz Festival și continuat pe parcursul anilor sub forma stagiunilor jazz JAZZAJArtist in Residence, programul și-a propus să devină o pepinieră pentru noile direcții în jazzul românesc și european, o platformă pentru creativitatea scenei muzicale din România.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 februarie 2024. Ref #157911

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.