Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Joe Satriani la Arenele Romane

Raportează erori Data: miercuri, 25 iulie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: BestMusic Live Concerts Metalhead

Pe 25 iulie 2018, celebrul chitarist Joe Satriani revine la București, la Arenele Romane, în cadrul turneului "What Happens Next Tour". În deschidere va cânta ARTHUR.

Bilete concert Joe Satriani la Arenele Romane

 • Categoria A (presale - cu loc în tribună în sectoarele K și E) - 249 lei
 • Categoria B (presale - fără loc, în fața scenei) - 159 lei
 • Categoria C (presale - cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă) - 89 lei

Program concert Joe Satriani

 • Acces - 19:00
 • Arthur - 20:00
 • Joe Satriani - 21:00

Reguli de acces:

 • Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la 20:00! După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.
 • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.
 • Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

În incinta perimetrului de concert NU va fi permis accesul cu:

 • accesul cu sticle, conserve, mâncare, băuturi, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele (în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine),  laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (și orice alt tip de tabletă), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie, persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Categorii de bilete și brățări

 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile A și B vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățara la acces.
 • Categoria A - are locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K și E ; categoria este limitată la 700 de bilete (capacitatea totală este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupa în ordinea sosirii și nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces și la categoriile B și C.
 • Categoria B - în picioare, în fața scenei; categoria este limitată la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B au acces și la categoria C unde pot găsi și locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupa în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.
 • Categoria C - în picioare în spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune în sectoarele F, G, I și J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la categoria C nu au voie să intre la categoriile A și B.

RECOMANDARE: Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Joe Satriani la București în 2015

Joe Satriani este unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a văzut scena muzicală mondială vreodată. Cu vânzări de peste 10 milioane de albume și cu nu mai putin de 15 nominalizări la premiile Grammy, Joe Satriani apare în toate topurile de profil dedicate chitariștilor.

Debutul muzical l-a avut în 1986 cu albumul "Not of This Earth", iar de atunci chitaristul a lansat 16 albume, cel mai recent fiind "What Happens Next", scos anul acesta pe 12 ianuarie. Printre artiștii care l-au influențat la rândul său pe Satriani se numără Jimi Hendrix, Jimmy Page, Ritchie Blackmore sau Eric Clapton. Joe Satriani a colaborat cu multi alți artiști precum Alice Cooper, The Yardbirds, Ian Gillan, Dream Theater, Mick Jagger sau Deep Purple.

Eugen Arthur, chitaristul trupei Interzis a decis să urmeze o carieră solo după destrămarea trupei. Astfel, a luat naștere proiectul ARTHUR care, de la înființare și până în prezent, a fost selectat să cânte în deschiderea concertului Jan Akkerman, a trupei germane Accept și a concertului Cargo, având și participări la festivaluri importante de rock din Romania, ca Metalhead Meeting 2015 și 2016, Posada Rock 2015, Folk You 2016 - Vama Veche sau Galele Folk You - București 2016.

În decembrie 2017, ARTHUR a lansat albumul de debut "Every Now And Then".

Vezi mai multe știri și materiale despre Joe Satriani

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE