Urmărește-ne în Social Media

Jimmy Carr

Poster eveniment Jimmy Carr

După show-urile sold out din 2022, Jimmy Carr revine în România cu turneul "Laughs Funny". Artistul de stand-up comedy va ajunge pe 27 februarie la București, cu un spectacol la Sala Palatului, iar pe 26 februarie îi va amuza pe clujeni, la Casa de Cultură a Studenților.

Bilete Jimmy Carr 2024 la Cluj-Napoca

  • Categoria 1 - 350 lei (+comision)
  • Categoria 2 - 300 lei (+comision)
  • Categoria 3 - 250 lei (+comision)
  • Categoria 4 - 200 lei (+comision)
  • Categoria 5 - 150 lei (+comision)

IMPORTANT: Spectacolele lui Jimmy Carr se vor desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandate minorilor.

Intitulat "Laughs Funny", cu referire la sonoritatea aparte a râsului artistului, noul turneu maraton a debutat la puțină vreme după lansarea celui mai recent special Netflix - "Natural Born Killer" - și se bazează pe material proaspăt, toate glumele fiind diferite față de show-urile anterioare. Singurul lucru ce rămâne neschimbat este amestecul de teme extravagante, piruete lingvistice și umor negru, toate livrate audienței în reprize scurte și percutante.

Jimmy Carr este de mai bine de 20 de ani o figură proeminentă a scenei stand up internaționale. Înainte de a face carieră ca om de comedie și televiziune, Jimmy s-a licențiat la Cambridge cu o diplomă în științe politice și a urmat cursuri de psihoterapie. După un show de mare succes în cadrul ediției din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit tot mai mult sinonim cu comedia de cinci stele.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 mai 2024. Ref #159679

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.