Urmărește-ne în Social Media

Jimmy Carr

Poster eveniment Jimmy Carr

La șapte ani distanță de la primul său show în București, Jimmy Carr pune Cluj-Napoca pe harta celui mai recent turneu de stand up comedy pe care l-a lansat - "Terribly Funny". Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților pe 17 octombrie. Spectacolul se va desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandat minorilor.

Bilete spectacol Jimmy Carr la Cluj

  • Categoria 1 - 254,28 lei
  • Categoria 2 - 201,31 lei

Noul spectacol al artistului britanic promite să testeze limitele publicului în materie de umor negru prin abordarea fără reverențe a celor mai teribile subiecte la ordinea zilei. Prin jocuri de cuvinte si piruete lingvistice, Jimmy Carr transformă lucruri nefericite, care, într-un mod sau altul, și-au lăsat amprenta asupra noastră sau asupra unor oameni dragi, în anecdote incorecte cu realitatea si care refuză să se ia in serios.

Jimmy Carr este de aproape 20 de ani o figură proeminentă a scenei stand up internaționale. Înainte de a face carieră drept om de comedie și de televiziune, Jimmy s-a licențiat la Cambridge cu o diplomă în științe politice si a urmat cursuri de psihoterapie. După un show sold-out în cadrul ediției din 2003 a Edinburgh Fringe, urmat de recenzii elogioase, numele artistului a devenit tot mai mult sinonim cu comedia de cinci stele.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 februarie 2022. Ref #145022

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.