Urmărește-ne în Social Media

pop

Jazzy Jo Experience

Poster eveniment Jazzy Jo Experience

Trupa Jazzy Jo Experience vine la Grădina Urbană cu un show special, plin de energie și sensibilitate. Evenimentul va avea loc pe 13 mai 2022.

Bilete concert Jazzy Jo Experience la Grădina Urbană

  • În fața scenei - 69 lei
  • Acces General - 49 lei

Vocea unică, pasiunea pentru muzică și talentul de a trece prin stiluri foarte diferite pentru a crea o atmosferă electrizantă fac din Jazzy Jo o artistă completă.

Ești așteptat la o seară în care muzica live de calitate, farmecul lui Jazzy Jo și atmosfera plină de energie te vor ajuta să începi weekendul așa cum trebuie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 aprilie 2022. Ref #146521

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.