Urmărește-ne în Social Media

jazz

Jazzappella

Poster eveniment Jazzappella

Jazzappella, grupul a cappella românesc care a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din țară, dar și din străinătate, va concerta la Quantic pe 29 septembrie 2020.

Bilete concert Jazzappella la Quantic

  • Pachet 2 locuri (prețul este per bilet) - 40 lei
  • Pachet 3 locuri (prețul este per bilet) - 40 lei
  • Pachet 4 locuri (prețul este per bilet) - 40 lei

Grupul se va prezenta cu un repertoriu proaspăt, format din compoziții originale și standarde de jazz, piese cântate strict a cappella vor alterna cu melodii acompaniate de un tânăr trio de jazz.

Jazzappella uimește de fiecare dată prin plăcerea de a cânta, prin autenticitatea manierei jazzistice și prin căldura armoniilor sale vocale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 septembrie 2020. Ref #135595

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.