Urmărește-ne în Social Media

jazz

Jazz in the Park - Tiny Version

Poster eveniment Jazz in the Park - Tiny Version

Deși cea de-a opta ediție Jazz in the Park a fost amânată pe 2021 din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, organizatorii festivalului propun publicului iubitor de jazz o ediție de toamnă mai mică, dar animată și plină de culoare. Jazz in the Park – Tiny Version va avea loc între 18-20 septembrie în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca și îi va avea cap de afiș pe Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band și JazzyBIT.

Alături de headlineri, din lineup-ul ediției vor face parte și Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubie Trio, As we exhale, Edina & Friends, precum și VRTW Artists – Karak, Iorga, Moss Farai & Alin Bittel. Concertele vor fi completate de târguri de viniluri și obiecte vintage, o zonă Drum Camp și una de expoziții.

Bilete Jazz in the Park – Tiny Version - SOLD OUT

 • Bilet individual: 40 lei/zi
 • Abonament individual: 100 lei/3 zile - sold out
 • Bilet dublu: 70 lei zi
 • Abonament dublu: 180 lei/3 zile - sold out

Pentru a participa la Jazz in the Park – Tiny Version doritorii vor trebui să-și achiziționeze bilete sau abonamente exclusiv online. Excepție fac copiii sub 7 ani, care au acces gratuit în festival, dar trebuie să fie însoțiți de unul sau doi adulți posesori ai unui bilet individual sau combo valabil pentru ziua respectivă. Accesul copiilor peste 7 ani este permis în baza unui bilet valabil și doar dacă sunt însoțiți de un adult.

Reguli de acces:

Tiny Version se va desfășura în conformitate cu reglementările în vigoare și pe baza unor reguli și măsuri speciale de precauții:

 • Pentru siguranța tuturor celor prezenți, la intrarea în incintă se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
 • În momentul sosirii, participanților li se va măsura în mod obligatoriu temperatura corporală.
 • Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.
 • Purtarea măștii va fi obligatorie pe tot parcursul evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 • Organizatorii vor pune la dispoziția participanților soluții dezinfectante la intrarea în spațiile de desfășurare a evenimentelor.
 • În funcție de tipul biletului, fiecare persoană/grup de persoane va primi la intrarea în Parcul Etnografic o rogojină. Aceasta va putea fi așezată doar în zona special marcată de organizatori, cu respectarea distanței de siguranță între participanți de 2 metri. Rogojinele nu vor putea fi mutate pe parcursul evenimentelor.
 • Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane, respectiv de 2 metri între rogojini, va fi obligatorie de la intrarea în incinta evenimentului și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul.
 • Din motive de siguranță și pentru a putea parcurge procedurile de intrare în timp util, accesul la eveniment începe cu 60 de minute înainte de începerea primului concert și se va face etapizat.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 septembrie 2020. Ref #134964

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.