Urmărește-ne în Social Media

jazz

Jazz in the Park 2023

Poster eveniment Jazz in the Park 2023

Jazz in the Park revine cu o nouă ediție, programată pentru 1-3 septembrie 2023 în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Ca în fiecare an, evenimentul va găzdui un lineup vibrant, eclectic și vivace, pe care cu siguranță te vei bucura să-l descoperi și să-l trăiești din plin.

Bilete concert Jazz in the Park 2023

  • Abonament presale - 300 lei

The Cinematic Orchestra vine cu un Cine-Concert de neratat - proiecție a filmului mut clasic, "Man with a Movie Camera", acompaniată de o performanță live a albumului lor cu același nume. Lineup-ul îi cuprinde pe Mulatu Astatke, the father of Ethio-Jazz, cu un spectacol care te va face să îi iubești muzica și să-i asculți pe repeat albumele, Billy Cobham, toboșarul care a cântat cu Miles Davis și care te va lăsa cu gura căscată cu tehnicile lui de percuție sau Fun Lovin’ Criminals.

Pe scena Jazz in the Park 2023 vor mai urca Martina Topley-Bird, Alexandru Andrieș, Mansur Brown, The Heliocentrics, Ada Milea, Tatran, Mork, Daykoda, 7th Sense, JazzyBIT.

Jazz in the Park este un festival de jazz contemporan care are loc în Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, Jazz in the Park a adus la Cluj peste 300 de concerte de jazz cu artiști de pe aproape toate continentele, devenind foarte repede unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen. Pe scenele lui au concertat artiști precum Marcus Miller, Judith Hill, Ghost Note, Richard Bona, Bill Laurance, Dhafer Youssef, Robert Glasper, Nouvelle Vague sau Hindi Zahra.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 martie 2023. Ref #151993

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.