Urmărește-ne în Social Media

jazz

Jazz in the Park 2024

Poster eveniment Jazz in the Park 2024

Jazz in the Park revine cu o nouă ediție, programată pentru 30 august - 1 septembrie 2024 în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Ca în fiecare an, evenimentul va găzdui un lineup vibrant, eclectic și vivace, pe care cu siguranță te vei bucura să-l descoperi și să-l trăiești din plin.

Jazz in the Park 2024

  • 300 lei - Abonament

Info acces Jazz in the Park 2024

  • Copiii cu vârsta de până la 14 ani (inclusiv) au intrare gratuită însoțiți de un părinte posesor de abonament.
  • La fel și cățeii. De toate vârstele. Doar să fie ținuți în lesă.

Artiștii confirmați până acum sunt Cymande, Avishai Cohen Trio, Manu Katché, Tigran Hamasyan, Jazzanova (live), Kinga Głyk, Oreglo, KRiSPER, Amphitrio și Wasted Generation.

Jazz in the Park este un festival de jazz contemporan care are loc în Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, Jazz in the Park a adus la Cluj peste 300 de concerte de jazz cu artiști de pe aproape toate continentele, devenind foarte repede unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen. Pe scenele lui au concertat artiști precum Marcus Miller, Judith Hill, Ghost Note, Richard Bona, Bill Laurance, Dhafer Youssef, Robert Glasper, Nouvelle Vague sau Hindi Zahra.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 februarie 2024. Ref #157223

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.