Urmărește-ne în Social Media

clasica, jazz

Jazz in Church Festival 2017

Poster eveniment Jazz in Church Festival 2017
 • Data
  miercuri, 29 martie 2017 - duminică, 2 aprilie 2017
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Lăcașuri de cult
 • Loc
  Biserica Luterană,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Cea de-a cincea ediție a festivalului Jazz in Church va avea loc în perioada 29 martie - 2 aprilie 2017, la Biserica Luterană, începând cu ora 19:00. De asemenea organizatorii au pregătit un concert și pentru cei mici: pe 1 aprilie, la ora 11.00 va avea loc matineul Jazz for Kids prin care copiii și părinții deopotrivă vor avea o întâlnire interactivă și plină de ritm cu jazz-ul și improvizația muzicală.

Bilete Jazz in Church Festival

 • Bilete o zi
  • Balcon - 120 lei
  • Parter - 120 lei
 • Jazz for Kids - 15 lei

Program Jazz in Church Festival

[tab: Miercuri, 29 martie]

Concert dedicat Jubileului de 500 de ani de Reformă Protestantă

Sarah Kaiser Band (Germania) – intrare liberă

[tab: Joi, 30 martie]

Lubomyr Melnyk (Ucraina) – pian solo

Bojan Z. (Franta) / Julien Lourau (Franța)  - pian, saxofoane

[tab: Vineri, 31 martie]

Ralph Towner (SUA) – chitară acustică

Franco Ambrosetti (Elveția) / Dado Morono (Italia) – trompetă, pian

[tab: Sâmbătă, 1 aprilie]

ora 11.00 - “JAZZ FOR KIDS”  Mihai Iordache / Dan Alex Mitrofan / Adi Stoenescu / Tavi Scurtu – saxofon, chitară, clape, tobe

ora 19.00 - Michael Acker / Albert Tajti / Ferencz Aron (România)  – contrabas, pian, tobe

Wolfert Brederode / Joost Lijbaart (Olanda) – pian, baterie, percuție

Chico Freeman Exotica Trio: Chico Freeman (SUA)/ Stephan Braun (Germania)/ Reto Weber (Elveția) – saxofoane, violoncel, percuție

[tab: Duminică, 2 aprilie]

Stefan Rusconi / Tobias Preisig (Elveția) – orgă, vioară

Giovanni Guidi / Luca Aquino / Michele Rabbia (Italia) – pian, trompetă, percuție

[tab:END]

Jazz-ul european este celebrat de festivalul Jazz in Church, incluzând în program unii dintre cei mai mari muzicieni, precum Franco Ambrosetti – descris de Miles Davis ca singurul trompetist alb care sună ca unul negru, Bojan Z. – nume de referință în arta pianului în jazz și laureat cu titlul de cel mai bun muzician european al anului 2005, sau Michele Rabbia – un artist deja iubit de publicul Jazz in Church și cunoscut pentru fascinanta abilitate de a crea muzică din cele mai neobișnuite materiale și instrumente.

Greii muzicii de jazz au ca reprezentanți pe Chico Freeman, ce va prezenta proiectul Chico Freeman Exotica Trio și Ralph Towner – auto-etichetat ca un pianist care cântă la chitară, recitalul său va fermeca urechile și inimile publicului Jazz in Church.

Ca în fiecare an, festivalul este un melanj de muzică de jazz și contemporană, iar una dintre suprize va fi cu siguranță pianistul de origine ucraineană Lubomyr Melnyk. Este unul dintre cei mai originali expozanți ai minimalismului contemporan și a reușit să dezvolte un alt limbaj al instrumentului rege - un patent al abordării pianului într-o manieră ce îi aparține și poartă denumirea de “continuous music”. Melnyk a și stabilit o serie de recorduri, atingând în concert neasemuita iuţeală de 19 note şi jumătate pe secundă şi înregistrând o medie de viteză, pe parcursul unei ore întregi, situate între 13 şi 14 note pe secundă.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 februarie 2017. Ref #96356

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.