Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Jazz at Bran Castle 2017 la Castelul Bran

Raportează erori Data: vineri, 25 august 2017- duminică, 27 august 2017Ora de incepere: 19:00 Loc:
Castelul Bran,
Brașov 58253
Organizator: Jazz Festivals & Events

Ediția cu numărul V a festivalului Jazz at Bran Castle va avea loc în perioada 25-27 august 2017 și se va desfășura ca și precedentele ediții, în incinta curții interioare a Castelului Bran și în Biserica Evanghelică Râșnov.

Bilete Festival Jazz at Bran Castle 2017

 • Abonament - 500 lei
 • Bilet pe zi - 200 lei

Ediția din acest an va debuta cu un concert excepțional susținut de Svante Henryson – violoncel, Jon Balke - pian, Anders Jormin - contrabas și Audun Kleive - tobe și percuție. Cea de-a doua trupă care va urca pe scenă este Tarkovsky Quartet. Anja Lechner și François Couturier vor fi acompaniați în călătoria lor spirituală tarkovskyană de saxofonistul Jean-Marc Larché și acordeonistul Jean-Louis Matinier. Albumul ce va fi prezentat între zidurile castelui Bran este "Nuit Blanche", cel de-al patrulea dedicat operei și omului Andrei Tarkovsky.

A doua zi de festival aduce în fața publicului un grup inedit -  Michel Godard Quartet. Se vor auzi câteva instrumente ce se potrivesc de minune Branului: serpentul, teorba, orga și harpsicordul. Următorii muzicieni de excepție care vor urca pe scena festivalului sunt Adam Bałdych – genialul violonist polonez și Helge Lien alături de conaționalii săi: Frode Berg, Per Oddvar Johansen și Tore Brunborg. Ei vor prezenta “New Project” - un proiect ce își propune să pună în valoare calibrul fiecărui muzician în parte. Ziua de sâmbătă se va încheia cu un recital ce nu va fi uitat: Richard Galliano New Musette Quartet, cu Richard Galliano la acordeon, Jean-Christophe Galliano la tobe, Jean-Marie Ecay – chitară și Yaron Stavi – bass.

Duminică, 27 august, în ultima zi de festival, vor urca pe scenă trei grupuri de excepție. Vadim Neselovskyi și Arkady Shilkloper, apoi trei prieteni de suflet ai Branului: Arild Andersen, bandoneonistul Daniele Di Bonaventura și năvalnicul tobar și percuționist Paolo Vinaccia. Seara va fi încheiată de un quintet a cărui muzică o veți fredona până târziu, spre revărsatul zorilor: Mathias Eick Quintet cu liricul album "Midwest".

Ambianța barocă a Bisericii Evanghelice Râșnov va întregi sonoritățile celor două trupe care vor concerta acolo: Michel Godard Quartet și Mathias Eick.

Program:

[tab: Vineri, 25 august]

Castelul Bran, ora 19:00

 • Henryson / Balke / Jormin / Kleive Quartet
 • Tarkovsky Quartet

[tab: Sâmbătă, 26 august]

Biserica Evanghelică Râșnov, ora 12:00

 • Michel Godard Quartet

Castelul Bran, ora 19:00

 • Michel Godard Quartet
 • Adam Baldych & Helge Lien Trio feat. Tore Brunborg
 • Richard Galliano New Musette Quartet

[tab: Duminică, 27 august]

Biserica Evanghelică Râșnov, ora 13:00

 • Mathias Eick 

Castelul Bran, ora 19:00

 • Vadim Neselovskyi and Arkady Shilkloper
 • Arild Andersen, Daniele Di Bonaventura & Paolo Vinaccia
 • Mathias Eick Quintet

[tab:END]

 

Calendar concerte

<< ian. 2019 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE