Urmărește-ne în Social Media

jazz

Jazz at Bran Castle 2017

Poster eveniment Jazz at Bran Castle 2017 Poster eveniment Jazz at Bran Castle 2017 │ FOTO: www.facebook.com

Ediția cu numărul V a festivalului Jazz at Bran Castle va avea loc în perioada 25-27 august 2017 și se va desfășura ca și precedentele ediții, în incinta curții interioare a Castelului Bran și în Biserica Evanghelică Râșnov.

Bilete Festival Jazz at Bran Castle 2017

 • Abonament - 500 lei
 • Bilet pe zi - 200 lei

Ediția din acest an va debuta cu un concert excepțional susținut de Svante Henryson – violoncel, Jon Balke - pian, Anders Jormin - contrabas și Audun Kleive - tobe și percuție. Cea de-a doua trupă care va urca pe scenă este Tarkovsky Quartet. Anja Lechner și François Couturier vor fi acompaniați în călătoria lor spirituală tarkovskyană de saxofonistul Jean-Marc Larché și acordeonistul Jean-Louis Matinier. Albumul ce va fi prezentat între zidurile castelui Bran este "Nuit Blanche", cel de-al patrulea dedicat operei și omului Andrei Tarkovsky.

A doua zi de festival aduce în fața publicului un grup inedit -  Michel Godard Quartet. Se vor auzi câteva instrumente ce se potrivesc de minune Branului: serpentul, teorba, orga și harpsicordul. Următorii muzicieni de excepție care vor urca pe scena festivalului sunt Adam Bałdych – genialul violonist polonez și Helge Lien alături de conaționalii săi: Frode Berg, Per Oddvar Johansen și Tore Brunborg. Ei vor prezenta “New Project” - un proiect ce își propune să pună în valoare calibrul fiecărui muzician în parte. Ziua de sâmbătă se va încheia cu un recital ce nu va fi uitat: Richard Galliano New Musette Quartet, cu Richard Galliano la acordeon, Jean-Christophe Galliano la tobe, Jean-Marie Ecay – chitară și Yaron Stavi – bass.

Duminică, 27 august, în ultima zi de festival, vor urca pe scenă trei grupuri de excepție. Vadim Neselovskyi și Arkady Shilkloper, apoi trei prieteni de suflet ai Branului: Arild Andersen, bandoneonistul Daniele Di Bonaventura și năvalnicul tobar și percuționist Paolo Vinaccia. Seara va fi încheiată de un quintet a cărui muzică o veți fredona până târziu, spre revărsatul zorilor: Mathias Eick Quintet cu liricul album "Midwest".

Ambianța barocă a Bisericii Evanghelice Râșnov va întregi sonoritățile celor două trupe care vor concerta acolo: Michel Godard Quartet și Mathias Eick.

Program:

[tab: Vineri, 25 august]

Castelul Bran, ora 19:00

 • Henryson / Balke / Jormin / Kleive Quartet
 • Tarkovsky Quartet

[tab: Sâmbătă, 26 august]

Biserica Evanghelică Râșnov, ora 12:00

 • Michel Godard Quartet

Castelul Bran, ora 19:00

 • Michel Godard Quartet
 • Adam Baldych & Helge Lien Trio feat. Tore Brunborg
 • Richard Galliano New Musette Quartet

[tab: Duminică, 27 august]

Biserica Evanghelică Râșnov, ora 13:00

 • Mathias Eick 

Castelul Bran, ora 19:00

 • Vadim Neselovskyi and Arkady Shilkloper
 • Arild Andersen, Daniele Di Bonaventura & Paolo Vinaccia
 • Mathias Eick Quintet

[tab:END]

 

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 mai 2017. Ref #99863

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.