Urmărește-ne în Social Media

jazz, world music

Jan Garbarek Group ft. Trilok Gurtu

Poster eveniment Jan Garbarek Group ft. Trilok Gurtu

Pe 31 august, Jan Garbarek, muzicianul norvegian nominalizat la Premiile Grammy, va urca pe scena din Piața Unirii (Oradea) alături de trei muzicieni remarcabili: Trilok Gurtu - percuție, Rainer Brüninghaus - pian și Yuri Daniel - bass. Muzicienii promit un concert de jazz de excepție, în încheierea celei de-a cincea ediții European Music Open.

Bilete concert Jan Garbarek Group ft. Trilok Gurtu

  • Categoria 1 - 200 lei
  • Categoria 2 - 140 lei
  • Categoria 3 - 85 lei

Reguli de acces:

Accesul este permis persoanelor care:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • verificarea se va face la intrarea în perimetru, pe baza actului de identitate, în platforma națională de vaccinare;
  • masca de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii cu vârsta > 5 ani.

Jan Garbarek este unul dintre cei mai apreciați și prolifici saxofoniști contemporani, discografia sa cuprinzând 30 de albume lansate pe parcursul a peste 40 de ani de carieră. Muzica lui Garbarek transcende genurile, creația sa fiind o combinație eclectică inspirată de natura și folclorul nordic. Piesele pendulează între jazz-ul ambiental, world music și chiar muzica clasică, concertele sale purtând audiența într-o lume magică a armoniei și contemplației.

Trilok Gurtu este unul dintre cei mai inovativi și spectaculoși percuționiști ai momentului. Gurtu și-a început cariera în anii '70, având la activ peste 30 de albume discografice. Colaborările sale se leagă de numele unor importanți artiști ca John McLaughlin, Neneh Cherry, Dave Holland, Annie Lennox și mulți alții.

Rainer Brüninghaus este un talentat compozitor și pianist care și-a început cariera în anii '70. Împreună cu Eberhard Weber și Charlie Mariano formează în anul 1975 grupul Colours. Din 1988 cântă cu Jan Garbarek.

Yuri Daniel a studiat basul în Portugalia la Jazz School of the Hot Club în anii '80, colaborând cu nume cunoscute ale scenei portugheze și nu numai: Rui Veloso, Dulce Pontes, Sergio Godinho, Jose Mario Branco, Resistencia, Amelia Muge, Paulo Moura, Cliff Korman, Rick Lathan, John Stubblefield.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 august 2021. Ref #141481

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.