Urmărește-ne în Social Media

rock

Jack White

Poster eveniment Jack White

Vezi poze de la acest eveniment

UPDATE: Urmărește galeria de poze de la concertul Jack White

Jack White va concerta în premieră în România pe 9 noiembrie, în Pavilionul Central de la Romexpo. Muzicianul cu 8 premii Grammy în palmares va promova în cadrul concertului de la București ultimul său album, "Lazaretto". Concertul Jack White în România este organizat de Phoenix Entertainment. În deschiderea concertului Jack White va cânta trupa de rock alternativ Omul cu șobolani (OCS). Detalii aici.

Programul concertului Jack White

  • Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00.
  • 19:00 - 19:45 - Omul cu Șobolani
  • 20:15 - Jack White

Prețuri bilete concert Jack White în România:

  • Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la normal circle sunt disponibile la prețul promoțional de 130 de lei iar cele la categoria golden circle (primele 500) se pot achizitiona la pretul promotional de 215 lei. După epuizarea promoției First-on-the-scene, prețul final în categoria normal va fi de 157 de lei, iar la golden circle de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la preul de 360 de lei.

Reguli de acces: fără poze cu telefonul mobil

Fotografierea sau înregistrarea momentelor live sunt strict interzise, indiferent de natura aparatului folosit. Pentru buna desfășurare a evenimentului, managementul Jack White face apel la înțelegerea publicului distins și are rugămintea de a nu se folosi gadget-urile de orice fel cu scopul de a filma sau a face poze concertului. Mai exact, telefoanele mobile, ipad-urile, aparatele de înregistrare video, foto sau audio de orice tip sunt strict interzise. Orice persoana care va încălca această regulă va fi condusă în afara Pavilionului Central și nu va mai putea intra în zona de concert deoarece această acțiune poate cauza întreruperea definitivă a concertului.

Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expoziției, pe la poarta de intrare B, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfășurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Cum poți ajunge la concertul Jack White de la Romexpo folosind mijloacele de transport în comun:

  • tramvai: 41 si 42;
  • linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - până la ora 23.00, iar după ora 23.00, linia N113;
  • metrou: Statia Aviatorilor.

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este fără doar și poate un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilor Grammy din 2013. Cu noul album "Lazaretto", Jack White a înregistrat un record mondial, "World’s Fasted Released Record", discul fiind înregistrat, masterizat, și pus în vânzare în doar 3 ore și 21 de minute.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 noiembrie 2014. Ref #73158

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.