Urmărește-ne în Social Media

pop

Jack Savoretti

Poster eveniment Jack Savoretti

Vezi poze de la acest eveniment

Artistul britanic Jack Savoretti va susține un concert la Arenele Romane din București pe 21 octombrie 2022. În deschidere va cânta Ana Coman.

Bilete concert Jack Savoretti la Arenele Romane

  • VIP (fără loc, în fața scenei) - 175 lei - sold out
  • Acces General (fără loc, în spatele zonei VIP) - 145 lei

Jack Savoretti este un artist britanic a cărui muzica ne poartă printr-un amalgam de folk, indie și alternativ. Are șase materiale de studio lansate până în prezent, iar cele mai recente, "Singing to Strangers" lansat în 2019 și "Europiana" din 2021, au debutat pe prima poziție în UK Album Chart. Jack a colaborat cu Kyle Minogue pentru albumul artistei, "Golden", lansat 2018.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 octombrie 2022. Ref #145089

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.