Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Iuliana Beregoi - Sweet 16 la Verde Stop

Iuliana Beregoi - Sweet 16 Raportează erori Data: marți, 14 iulie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
Verde Stop,
București
Organizator: BestMusic Live Concerts Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Iuliana Beregoi te invită să te distrezi împreună cu ea la petrecerea Sweet Sixteen. Pe 14 iulie, la Verde Stop, vei petrece o zi de neuitat, vei cânta și vei dansa alături de Iuliana și invitații ei speciali, vei avea parte de multe surprize și vei simți că faci parte din Generatia Z, cea mai fresh și cea mai cool generație.

Bilete concert Iuliana Beregoi - Sweet 16

  • 1.203 lei - VIP (include Bilet Fanzone, Soundcheck Dance Party, Q&A session cu Iuliana, Meet and Greet si VIP Lounge cu Candy Bar & Drinks, Photo Booth, Iuliana Sweet 16 Poster, Acces exclusiv la merchandise înainte de show)
  • 303 lei - Categoria 1 / Cerc valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 203 lei - Categoria 2 / Cerc valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 203 lei - Supliment Meet and Greet (valabil doar cu bilet cumpărat în orice categorie)

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 3 lei.

**Copiii nu au acces gratuit la acest eveniment.

Info acces:

  • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile.
  • Este recomandat să veniți la concert din timp conform programului organizatorilor. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze.
  • Accesul cu umbrele este interzis. În caz de vreme rea, vă recomandăm să luați pelerine.
  • Accesul cu mâncare și băuturi din exterior este interzis. Veți găsi la concert diverse produse pe care le puteți cumpăra, precum și băuturi de diverse feluri.

Iuliana Beregoi este senzația noii generații. Cântăreață și vloggeriță, Iuliana și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând sute de mii de abonați la canalul propriu de Youtube.

Tânăra a jucat în serialul de acțiune "Lara", lansat în 2017. Povestea a fost transpusă, apoi, într-un lungmetraj, lansat în 2018. Subiectul filmului este povestea unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor.

Vezi mai multe știri și materiale despre Iuliana Beregoi

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE