Urmărește-ne în Social Media

pop

Iuliana Beregoi - Sweet 16

Poster eveniment Iuliana Beregoi - Sweet 16

Iuliana Beregoi te invită să te distrezi împreună cu ea la petrecerea Sweet Sixteen. Pe 14 iulie, la Verde Stop, vei petrece o zi de neuitat, vei cânta și vei dansa alături de Iuliana și invitații ei speciali, vei avea parte de multe surprize și vei simți că faci parte din Generatia Z, cea mai fresh și cea mai cool generație.

Bilete concert Iuliana Beregoi - Sweet 16

  • 1.203 lei - VIP (include Bilet Fanzone, Soundcheck Dance Party, Q&A session cu Iuliana, Meet and Greet si VIP Lounge cu Candy Bar & Drinks, Photo Booth, Iuliana Sweet 16 Poster, Acces exclusiv la merchandise înainte de show)
  • 303 lei - Categoria 1 / Cerc valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 203 lei - Categoria 2 / Cerc valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 203 lei - Supliment Meet and Greet (valabil doar cu bilet cumpărat în orice categorie)

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 3 lei.

**Copiii nu au acces gratuit la acest eveniment.

Info acces:

  • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile.
  • Este recomandat să veniți la concert din timp conform programului organizatorilor. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze.
  • Accesul cu umbrele este interzis. În caz de vreme rea, vă recomandăm să luați pelerine.
  • Accesul cu mâncare și băuturi din exterior este interzis. Veți găsi la concert diverse produse pe care le puteți cumpăra, precum și băuturi de diverse feluri.

Iuliana Beregoi este senzația noii generații. Cântăreață și vloggeriță, Iuliana și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând sute de mii de abonați la canalul propriu de Youtube.

Tânăra a jucat în serialul de acțiune "Lara", lansat în 2017. Povestea a fost transpusă, apoi, într-un lungmetraj, lansat în 2018. Subiectul filmului este povestea unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iulie 2020. Ref #131072

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.