Urmărește-ne în Social Media

pop

Iuliana Beregoi - Sweet 16 Back to School

Poster eveniment Iuliana Beregoi - Sweet 16 Back to School

Iuliana Beregoi te invită să te distrezi împreună cu ea la petrecerea Sweet 16 Back to School. Pe 12 septembrie, în parcarea Iulius Mall din Iaşi, vei petrece o zi de neuitat, vei cânta și vei dansa alături de Iuliana și invitații ei speciali, vei avea parte de multe surprize și vei simți că faci parte din Generatia Z, cea mai fresh și cea mai cool generație.

Bilete concert Iuliana Beregoi - Sweet 16 Back to School - SOLD OUT

  • 50 lei - Acces General - 2 Locuri (Se pot cumpăra câte 2 locuri. Prețul este per loc)
  • 50 lei - Acces General - 3 Locuri (Se pot cumpăra câte 3 locuri. Prețul este per loc)
  • 100 lei - Supliment Meet and Greet (Include întâlnire cu Iuliana, foto și cadou poster cu autograful ei)

IMPORTANT! Suplimentul Meet and Greet este valabil doar cu bilet cu loc!

Iuliana Beregoi este senzația noii generații. Cântăreață și vloggeriță, Iuliana și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând sute de mii de abonați la canalul propriu de Youtube.

Tânăra a jucat în serialul de acțiune "Lara", lansat în 2017. Povestea a fost transpusă, apoi, într-un lungmetraj, lansat în 2018. Subiectul filmului este povestea unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 septembrie 2020. Ref #135021

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.