Urmărește-ne în Social Media

pop

Iuliana Beregoi - lansare album

Poster eveniment Iuliana Beregoi - lansare album

Pe 8 iunie, Iuliana Beregoi va susține un concert de lansare a albumului "Pas cu Pas", la Arenele Romane din București. Cântăreața promite un show de neratat alături de invitați surpriză.

Bilete concert Iuliana Beregoi la Arenele Romane

  • Categoria 1 - 159 lei
  • Categoria 2 - 109 lei
  • Categoria 3 - 69 lei
  • Loc în picioare în fața scenei - 99 lei

Suplimente VIP - valabile doar cu bilet de acces cu loc

  • Ultra VIP Limousine Party - 1800 lei (party în limuzină de lux - duminică, 9 iunie, ora 12:00, alături de Iuliana, plimbare cu limuzina și masa la restaurant împreună cu Iuliana)
  • Meet & Greet Ultra VIP - 1500 lei (soundcheck party, sesiune Q&A cu Iuliana, meet & greet și fotografii cu Iuliana, summer party special gift pack)
  • Meet & Greet - 199 lei (întâlnire cu Iuliana și cadou poster cu autograful ei)

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste, vlogger-ițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, a atins performanțe remarcabile. Cu fani atât în România, cât și în Republica Moldova, artista a reușit să susțină două concerte sold out la Sala Palatului într-un singur an, alături de echipa ei de management și producție Mixton Music. Cu debutul în vlogging la doar 11 ani, canalul ei de YouTube a acumulat peste 1 milion de abonați.

În plus, Iuliana este și actriță, interpretând rolul principal în serialul "Lara". Proiectul a beneficiat și de lansarea filmului "Lara Aribelle și mâna destinului", difuzat la Kanal D și în toate cinematografele din România și Republica Moldova.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 februarie 2024. Ref #158243

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.