Urmărește-ne în Social Media

rock

Iubim 2 Roți

Poster eveniment Iubim 2 Roți

A patra ediție a festivalului Iubim 2 Roți va avea loc în acest an la Quantic Pub, în perioada 27-29 mai 2016. Vor fi pregătite trei zile de distracție cu multă muzică bună, tradiționalele parade ale Motocicliștilor și Bicicliștilor, Drive Test, Cursuri de Pilotaj și de Prim Ajutor, Concursuri cu premii și multe alte surprize.

Bilete Iubim 2 Roți la Quantic Pub

  • Abonament 3 zile - 60 lei
  • Bilet de o zi - 30 lei

De atmosferă se vor ocupa Cargo, Coma, Timpuri Noi, Trooper, Zob, Implant pentru Refuz, Roadkill Soda, Ska-Nk, Țapinarii, Fără Zahăr, Doar Atât, Calendar, Aristopaths, Ora Închiderii, Between Colors, The Purple Dandies, Arashai, Circu', Transilvania, Sticks and Stones, Destin Balcanic. Festivalului i se vor mai alătura și alte trupe care vor fi anunțate în următoarea perioadă, respectiv programul paradelor și celor 3 zile de concert.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 aprilie 2016. Ref #89395

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.