Urmărește-ne în Social Media

electronica, rock, world music

Iubim 2 Roți

Afiș festival Iubim 2 Roți la Romexpo 2015

Ajuns la a treia ediție, evenimentul “Iubim 2 Roți” se va desfășura anul acesta pe parcursul a trei zile, în perioada 22-24 mai, în complexul Romexpo.

Pentru participanții la festival vor fi două seri de concerte, seri în care șase trupe vor încinge atmosfera. Astfel, vineri, 22 mai, vor cânta Basska, Coma și Vita de Vie, iar sâmbătă, 23 mai - Blade Strings, Șuie Paparude și Xandria, trupa care vine în România special pentru “Iubim 2 Roți”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, după orele 23:00, cu Aproape Unplugged (vineri) și CALEnDAR (sâmbătă).

Bilete Festival “Iubim 2 Roți”

  • bilet pentru o zi - 25 de lei
  • abonament - 35 de lei

Cei prezenți vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer, vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispoziție un trainer BMW si trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate și multe concursuri cu premii.

Nu va lipsi nici parada “Iubim 2 Roți”. Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rand, al responsabilității sociale.

Pentru cei care își aduc și copiii la festival va exista un loc de joacă supravegheat. Anul acesta, participanții veniți din alte orase sau din străinătate vor beneficia și de un spatiu de campare dotat cu toate utilitățile.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 martie 2015. Ref #77613

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.