Urmărește-ne în Social Media

rock

Iris / Krypton

Poster eveniment Iris / Krypton

Pe 2 august, Iris și Krypton vin la Quantic cu două concerte atât pentru nostalgici, cât și pentru cei care pur și simplu iubesc muzica bună.

Bilete concert Iris / Krypton la Quantic

 • Earlybird - 65 lei
 • Presale - 80 lei
 • În ziua evenimentului - 100 lei

Info acces:

 • Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Organizatorii recomandă părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
 • Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiți de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
 • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
 • Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
 • În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
 • Organizatorii nu recomandă participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșării crizelor de epilepsie.

Iris (Cristi Minculescu) are o istorie de peste 40 de ani în plaja de muzică rock românească. După ce în 2017 trupa s-a scindat, Cristi Minculescu a continuat să cânte într-o nouă formulă. Alături de Iris, Minculescu a participat la sute de concerte și a lansat mai bine de 20 de albume.

Formată în 1982, Krypton a schimbat componența și stilul de mai multe ori, dar de fiecare dată a menținut același success. A participat la importante festivaluri din țară și nu numai, a fost în topurile naționale și a lansat zece albume de studio.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 iulie 2022. Ref #148634

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.