Urmărește-ne în Social Media

rock

IRIS - Cristi Minculescu, Valter, Boro

Poster eveniment IRIS - Cristi Minculescu, Valter, Boro

Cristi Minculescu, Valter & Boro revin la Hard Rock Cafe pe 27 aprilie 2023 pentru o seară plină de hituri nemuritoare. E suficient să auzi "Floare de Iris", "Strada ta", "Baby", "Somn bizar" și începi deja să fredonezi aceste melodii ce au fost imn și care vor continua să fie auzite.

Bilete concert IRIS - Cristi Minculescu, Valter, Boro

  • VIP - 117,24 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General - 86,35 de lei, cu loc la masa în sală
  • Fără loc (în picioare sau la bar) - 86,35 de lei

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară solo) şi Doru Borobeică (bass), ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo prezentare.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești. Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 februarie 2023. Ref #152449

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.