Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Iris: "Lumea toată e un circ" la Circul Metropolitan București (Globus)

Raportează erori Data: vineri, 22 noiembrie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 22 noiembrie 2019, Iris va aduce concertul "Lumea toată e un circ" pe scena Circului Metropolitan din București.

Bilete concert Iris la Circul Metropolitan București

  • VIP - 120 lei
  • Categoria 1 - 80 lei
  • Categoria 2 - 60 lei
  • Categoria 3 - 40 lei

"Lumea toată e un circ" este cel mai recent material discografic lansat de băieții de la trupa Iris, iar concertul va fi conturat în această direcție, cu ajutorul oamenilor de la circ, dar și a unor invitați surpriză ce vor performa alături de băieți. Proiecții video la calitate excepțională, jocuri de lumini și sunet, plus efecte speciale realizate cu ajutorul tehnologiei de top vor fi perfect combinate cu muzica rock de calitate în cadrul concertului "Lumea toată e un circ".

Concertul este unul conceptual care dorește să transpună muzical diverse sentimente firești, trăite de fiecare dintre noi de-a lungul vieții, cu ajutorul pieselor vechi și noi ale trupei Iris. Cu o experiență de peste 44 de ani în industria muzicală, trupa fondată de bateristul Nelu Dumitrescu împreună cu Nuțu Olteanu și Emil Lechințeanu vine în atenția publicului cu un concert extraordinar ce poartă numele celui mai recent album lansat pe piață.

Vezi mai multe știri și materiale despre Iris

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE