Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

IRIS - concert aniversar 35 de ani la Piața Constituției

Iris 35 de ani Raportează erori Data: vineri, 22 iunie 2012Ora de incepere: 20:30 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Iris 35 de aniPe 22 iunie, Iris va sărbători implinirea a 35 de ani de la primul concert susținut pe scena Sălii Polivalente printr-o cântare de zile mari la Arena Națională Piața Constituției.

Evenimentul va începe la ora 20:30 și nu va dura mai puțin de 3 ore. Nu vom vedea concerte în deschidere, dar invitați speciali vor fi Felicia Filip și Puya.

Membrii trupei au declarat că repetă intens, câte 5 ore în fiecare zi pentru concertul ce nu se va lăsa cu nimic mai prejos față de cele ale trupelor de renume internațional.

Scena va fi pe măsura calibrului acestui eveniment, așa cum ne anunța și Nelu Dumitrescu în interviul oferit de Iris pentru InfoMusic în luna decembrie a anului tercut. Ea va măsura 60 de metri în lățime și iar până la 16 metri înălțime va fi plasat un ecran de proiecţie.

Concertul va fi filmat cu 18 camere, iar materialul video produs va fi pus la dispoziția fanilor în format Full HD.

Biletele pentru concertul aniversar Iris 35 de ani  au prețuri ce variază în funcție de localizarea pe stadion. Cele mai ieftine sunt 50 de lei, urmate fiind de cele de 75 de lei, 100 de lei, lista încheindu-se cu locurile de la loja oficială al căror preț este de 150 de lei.

 

 

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE