Urmărește-ne în Social Media

pop

Irina Rimes - Acasă

Poster eveniment Irina Rimes - Acasă

Irina Rimes cântă pe 11 martie la Sala Polivalentă din Iași în cadrul turneului "Acasă". Ești invitat să asculți live cele mai apreciate piese ale artistei și să te bucuri de o atmosferă plină de emoție.

Bilete concert Irina Rimes la Iași

  • VIP (earlybird) - 175,95 lei
  • Categoria A (earlybird) - 135,95 lei
  • Categoria B (earlybird) - 105,95 lei
  • Categoria C (earlybird) - 75,95 lei

*bilete persoane cu handicap - biletele pentru persoanele cu handicap se pot achiziționa gratuit în limita stocului disponibil. Acestea se adresează doar persoanelor cu handicap grav sau accentuat. Veți fi contactați după achiziționarea biletelor pentru documentele justificative.

Turneul "Acasă" este despre ambele lumi și este despre mai multe case. Este despre cum fanii au devenit o parte importanta din casa Irinei Rimes și despre cum ea poate construi un ACASĂ oriunde își are muzica și îi este și publicul. Turneul "Acasă" este o călătorie între lumi și o fugă între case.

Irina Rimes este o apariție unică, plină de sensibilitate și înconjurată de o carismă aparte. Piese precum "N-avem timp" și "Pentru Totdeauna" au dominat posturile de radio pe primul loc pentru săptămâni întregi în 2021 și 2022.

În vara lui 2022, Irina a lansat albumul "Acasă" și mini seria de documentare "Pe drumul meu", ce s-au bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 decembrie 2022. Ref #151799

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.