Urmărește-ne în Social Media

pop

Irina Rimes

Poster eveniment Irina Rimes

Irina Rimes revine la Hard Rock Cafe cu un concert programat pentru 2 septembrie 2022. Vino să asculți cele mai îndrăgite piese ale artistei.

Bilete concert Irina Rimes la Hard Rock Cafe

  • Acces General (cu loc la masă, în sală) - 134 lei
  • Fără loc (în picioare) - 134 lei - sold out

Irina Rimes este o apariție unică, plină de sensibilitate și înconjurată de o carismă aparte. Lansarea Irinei în România a fost cum nu se putea mai bine. Piesa "Visele" a fost lider în toate topurile muzicale autohtone timp de luni de zile. Anul 2020 a găsit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul "Pastila" a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri.

În trecut, artista cu origini moldovenești a mai lansat două albume cu un impact semnificativ asupra muzicii acelei perioade, vorbim aici de albumele "Despre" el și "Cosmos". În 2021 single-ul "N-avem timp" a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa „Навсегда" în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 august 2022. Ref #149512

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.