Urmărește-ne în Social Media

pop

Irina Rimes - Necântatele

Poster eveniment Irina Rimes - Necântatele

Pe 5 octombrie, Irina Rimes urcă pentru prima dată pe scena din Expirat cu "Necântatele", un concert format din piesele care au scris parcursul ei de-a lungul timpului și ale căror versuri încă le fredonezi.

Bilete concert Irina Rimes - Necântatele

  • Acces General - 120 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a cunoscut pentru prima dată succesul în România cu piesa "Visele", în 2016, reușind să ocupe prima poziție din topurile de radio autohtone. Până în prezent, au urmat hituri precum "Ce s-a întâmplat cu noi", "Bolnavi amândoi", "Nu știi tu să fii bărbat" sau "N-avem timp", patru albume de studio, fiecare fiind închegat în jurul unui concept nou, și concerte autohtone și internaționale, susținând show-uri pentru fanii din țări precum: Anglia, Irlanda, Belgia și Franța.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 septembrie 2022. Ref #150324

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.