Urmărește-ne în Social Media

pop

Irina Rimes

Poster eveniment Irina Rimes

Pe 27 mai, Submarinul Beluga se scufundă pentru o nouă seară de party în adâncuri, iar la cârma petrecerii va fi Irina Rimes. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării sale.

Bilete concert Irina Rimes la Beluga

  • Presale - 70 lei

Info acces:

  • Locurile pe scaun sunt limitate. Menționăm că este important să contactați Beluga Music & Cocktails pentru rezervări, imediat după ce ați achiziționat biletele.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei (Inna, Antonia, Alina Eremia sau Raluka).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 martie 2022. Ref #145334

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.