Urmărește-ne în Social Media

clasica, pop

Irina Baianț

Poster eveniment Irina Baianț

Pe 6 septembrie, soprana Irina Baianț revine la Teatrul de Vară din Herăstrău cu un concert extraordinar. Artista va fi acompaniată de Orchestra Simfonică București, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, iar invitații speciali ai evenimentului sunt Horia Brenciu și Cornel Ilie.

Concert Irina Baianț la Teatrul de Vară Herăstrău

  • Acces General - 100 lei

Irina Baianț a reușit să ocupe un loc special în sufletul publicului, atât prin intermediul concertelor de operă, cât și prin musical-urile memorabile. Irina este considerată cea mai prolifică tânără soprană româncă, având în spate o suită de evenimente importante. De la recitaluri în cinstea Simonei Halep și a prințesei Stéphanie de Monaco, concerte sub bagheta maestrului Vladimir Cosma, unul dintre acestea având loc în prezența extraordinară a președintelui Rusiei, până la rolurile principale din cele mai apreciate musical-uri din România: Christine Daae ("Fantoma de la Opera") și Eliza Doolitle ("My Fair Lady"), Irina Baianț a devenit un nume ce se regăsește pe buzele iubitorilor de muzică și teatru.

RECOMANDARE: Interviu Irina Baianț: "Mă inspiră viața, cu toate lucrurile bune și cele mai puțin bune [...] Tot ce ne face vulnerabili, vii și unici"

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 august 2021. Ref #141349

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.