Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Irina Baianț - Illuminarium: Bridge Of Time

Poster eveniment Irina Baianț - Illuminarium: Bridge Of Time

Pe 28 decembrie, la Sala Palatului din București, Irina Baianț va prezenta publicului concertul "Illuminarium: Bridge Of Time". Conceptul îi va purta pe spectatori într-o călătorie prin spațiul artistic, în care, sub tematica ediției, se deschide lumea emoțiilor, a entuziasmului și revelației, spusă prin limbajul vibrațiilor de lumini și sunete.

Bilete concert Irina Baianț - Illuminarium: Bridge Of Time

  • VIP - 315 lei
  • Categoria A - 275 lei
  • Categoria B - 225 lei
  • Categoria C - 175 lei
  • Supliment Meet & Greet - 300 lei (suplimentul este valabil doar cu bilet de acces. Sesiunea Meet & Greet va avea loc după concert)

În prag de trecere către noul an, Irina Baianț propune o poveste despre credință, curaj și eliberare, prin noblețea temelor muzicii clasice până la nemuritoarele reprezentări ale celor mai cunoscute musicaluri și coloane sonore de film, alături de invitați care au marcat transformarea emoției în spectacol live.

Conducerea muzicală este asigurată de maeștrii dirijori Daniel Jinga și Andrei Tudor alături de o orchestră grandioasă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 noiembrie 2023. Ref #156960

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.