Urmărește-ne în Social Media

clasica

Irina Baianț

Poster eveniment Irina Baianț

Soprana Irina Baianț, alături de Orchestra Simfonică București, sub bagheta dirijorului John Axelrod, vă invită la un eveniment de gală pe 23 martie, la Ateneul Român din București.

Bilete concert Irina Baianț la Ateneul Român

  • VIP - 350 lei
  • Gold - 300 lei

Dress code: Black Tie

Concertul Extraordinar își așteaptă publicul într-una dintre cele mai importante clădiri din țară, elită a emblemei culturale, unică în lume, sub invitația unei ținute de gală, cunoscută ca expresie pentru seri care celebrează eleganta, frumusețea, puterea și strălucirea.

Irina Baianț, cunoscută pentru vocea sa cu totul deosebită și prezența captivantă, vă propune un repertoriu clasic, cu arii de operă și cântece nobile, care să marcheze experiența covorului roșu pe care veți păși la primirea în Ateneu.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 ianuarie 2024. Ref #157684

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.